Klientudtalelser

Her er et udpluk af de klientudtalelser, som vi har fået lov til at dele med jer.

Klientudtalelserne kan være en stor hjælp for dem, der overvejer at booke en samtale.
Det er ofte sådan en udtalelse der gør, at en ny klient beslutter sig for at kontakte os.

Mange gange hører vi fra nye klienter, der har været herinde og læse, at; ”Jeg læste en
klientudtalelse, og kunne genkende min egen situation”, og ”Jeg fik et håb – der er noget at gøre, for at få det bedre”.

Så af hjertet tak til alle jer ”gamle” klienter, der deler jeres oplevelser, om at gå i terapi, coaching og stresscoaching hos os. Tak fordi I fortæller om jeres udfordringer og udbyttet af forløbet. Det er meget meget værdsat.

Læs og lad dig inspirere – har du spørgsmål, så kontakt os. Vi vil gøre os umage for, at du føler dig tryg og afklaret omkring, at booke en samtale hos os.

Terapi/coaching

KVINDE, 36 ÅR - AT HOLDE FOKUS
Jeg har gået hos Vivian godt et 1/2 år – jeg begyndte hos hende i forbindelse med stress og da jeg startede var jeg dagligt både ked af det og frustreret.

Jeg har på det halve år udviklet mig meget personligt. Jeg har både fået udfordret mig selv og lært at tage mere ansvar for de oplevelser jeg har i hverdagen.

Vivian har været helt fantastisk til at komme ind til kernen af problemerne og holder fokus, især når jeg får kørt lidt for meget rundt i tingene og snakker derud af. Hun er god til at stille de rigtige spørgsmål og gang på gang finder vi ud af hvad der egentlig går mig på.

Jeg kan rolig sige at jeg ikke vil have været der, hvor jeg er i dag uden Vivians hjælp. Hun har gjort en kæmpe forskel for mit vedkommende og jeg kan kun på det varmeste anbefale hende.

MAND, 23 ÅR - ANGST
Jeg har været hos Vivian 7-8 gange hen over de sidste 3 måneder. Jeg mødte op på dagen med svedige hænder og hjertebanken, med et håb om at Vivian kunne hjælpe mig med min angst.

I over halvdelen af mit liv har jeg kæmpet med slem social angst. Jeg har tidligere søgt psykolog-hjælp, men uden forbedring. Det var først da jeg fandt Vivian på GoMentor, at mit liv blev vendt på hovedet!

Nu, 3 måneder senere, føler jeg mig som et forandret menneske! Mit forhold til min kæreste er blevet meget stærkere, og jeg har gjort ting i behandlings-perioden, som jeg aldrig ville have drømt om at gøre før. Før sad jeg foran min computer i døgndrift og turde dårligt forlade lejligheden for at købe tøj. For 3 uger siden rejste jeg for første gang nogensinde ud af Danmark alene, så det var en stor personlig sejr! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Døjer du med social angst, som jeg selv har været helt forkrøblet af, så lav en aftale med Vivian. Hun er et dejligt menneske at snakke med!

MAND, 34 ÅR - DEPRESSION
Af hjertet tak for hjælpen! Da jeg startede hos dig, havde jeg længe vidst, at der var noget galt, men jeg troede, at det var mig, der var mærkelig og bare skulle tage mig sammen – nu ville jeg ønske, at jeg var kommet noget før. Jeg kan huske, at da jeg startede spurgte du mig blandt andet om, hvad der gjorde mig glad, og om jeg havde en holdning til mine følelser – jeg syntes det var mærkelige spørgsmål og tænkte ’Åh nej, det her bliver alt for langhåret og roden rundt i følelser til mig’. Jeg er glad for, at jeg valgte at fortsætte, for det blev ikke som jeg tænkte – det har ikke på noget tidspunkt været ’langhåret’, tvært imod har du været meget seriøs (til tider kontant, når jeg har haft brug for det) og jeg er glad for, at vi også har kunnet grine, særligt i perioder, hvor jeg synes, det har været lidt hårdt. Nu står det mig lysende klart, hvorfor jeg synes, at netop de to spørgsmål var åndssvage – jeg var deprimeret og det ’måtte’ jeg ikke være. Da jeg startede, troede jeg, at jeg skulle have redskaber til, at tage mig sammen (det tror jeg også, at jeg sagde til dig), men det jeg har fået er noget helt andet. Jeg har fundet ud af, hvad der gør mig glad, hvad der giver mening i mit liv, og hvad jeg vil bruge det til, så nu har jeg slet ikke brug for, ’at tage mig sammen’. Tak for det June – jeg kommer igen, hvis jeg får behov for det.
KVINDE, 28 ÅR - DEN BEDSTE BESLUTNING
At begynde hos Vivian er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget.

Det har været hårdt, og det har gjort ondt, men mit liv er så meget bedre i dag, at jeg næsten ikke kan genkende hverken mit liv eller mig selv.

Jeg tror på, at jeg kan håndtere mit liv og mine problemer, og derfor er jeg ikke så bange, som jeg var før Vivian. Hun har hjulpet mig til at få et bedre liv, hvor jeg tør de ting, jeg har lyst til, hvor jeg ikke bekymrer mig for andre menneskers reaktioner på mig, og hvor jeg er glad meget oftere end nogensinde før. Det er befriende i en grad, jeg end ikke havde forestillet mig, og jeg kan ikke takke hende nok for hendes hjælp.

KVINDE, 45 ÅR - SELVVÆRD

Jeg kunne ikke stå ved mig selv, jeg gjorde mere for andre end for mig selv, jeg kunne ikke sige fra, jeg var udbrændt og ked af det. Jeg havde ondt indeni og havde lyst til at sove fra det hele!!! June lærte mig, at jeg selv havde indflydelse. Jeg har lært, at jeg sætter retningen i mit eget liv. June sagde en gang ”Klientnavn du har bestemmer-skoene på i dit liv – du vælger om de skal gå til højre eller venstre, og du kommer til at tage konsekvensen af det” Den gang blev jeg lidt skræmt, for det var et af mine problemer, at jeg var bange for, at tage konsekvensen af ’forkerte’ valg. Nu føler jeg mig godt rustet til at træffe valg og tage konsekvensen af dem, og jeg bliver bedre og bedre til det. Jeg fandt ud af undervejs, at det netop var frygten for at træffe forkerte valg, der fik mig til at forholde mig passivt og ikke gøre noget for min egen skyld. Og ja jeg har prøvet at træffe dårlige valg, men nej jeg er ikke død af det 😉 Jeg er ikke udbrændt mere og jeg har lyst til at stå op hver dag. Jeg vil anbefale alle, der går med noget der trækker deres livskvalitet ned, at kontakte June. Hun er et menneske, der vil dig det bedste, sådan følte jeg gennem hele processen (også når det var svært ?).

KVINDE, 29 ÅR - SELVVÆRD OG ANDRES FORVENTNINGER
Årsagen til at jeg kontaktede June var, at jeg ikke helt kunne komme til at bestemme i mit eget liv. Jeg havde konstant en indre stemme, der fortalte mig hvad jeg burde gøre, hvad der var det rigtige at gøre. Det stressede mig og gjorde mig ked af det, for jeg følte ikke at jeg kunne leve op til det. Jeg var meget opmærksom på hvad andre tænkte om det jeg gjorde og ikke gjorde, og jeg havde en enorm brug for andres anerkendelse og tilkendegivelse af, at jeg var god nok. Særligt var jeg meget styret af hvad min mor og far synes, og var meget bange for ikke at leve op det deres forventninger. Sammen med June fandt jeg ud af, at jeg ikke havde tillid til mine egne evner til at træffe kloge valg. Jeg fandt ud af, at alt hvad folk sagde opfattede jeg som kritik og afvisninger, og derfor havde jeg også svært ved at knytte mig til folk og stole på dem. Nu har jeg lært at se tingene på en anden måde, og kan se at det folk siger ofte bare er fordi de gerne vil hjælpe mig, og jeg har lært at stole på mig selv og mine beslutninger. Jeg har fundet ud af, at jo mere jeg stoler på mig selv jo mere kommer jeg også til at stole på andre, og deres meninger er ikke så altoverskyggende mere. Jeg er blevet meget gladere, og meget mere tilfreds med mit liv, for nu er det mig der bestemmer i mit liv, og jeg gør det i højere grad ud fra hvad jeg har lyst til og ikke ud fra hvad jeg tror andre forventer.
KVINDE, 31 ÅR - ANGST
Jeg ved ikke hvor mange mennesker, der kan sige, at de er dét menneske, de ønsker at være – men det kan jeg!

Sådan har det ikke altid været. Jeg er vokset op i en familie, der udadtil ser meget almindelig og velfungerende ud. På overfladen havde vi ingen problemer, der var ingen skilsmisse, ingen alkoholisme, ingen voksne, der slog eller andet, der ku’ pege på, at noget ikke fungerede.

Men som barn, i min familie, oplevede jeg at være virkelig ensom og alene med mine tanker og følelser. Der var næsten ingen kærtegn, og dem der var, føltes forkerte, fordi de var så sjældne. Jeg tog mig følelsesmæssigt af mig selv og havde ikke nok voksen -kontakt og -omsorg til at berolige mig, når jeg var bange, eller trøste mig, når jeg var ked af det. Mine forældre virkede nu ikke ligeglade med mig, de snakkede bare altid om ligegyldige og overfladiske ting, som aldrig rigtig havde noget med os selv at gøre – vi talte, stort set aldrig om, hvordan vi gik og havde det, i min familie.

Jeg var allerede som barn præget af angst – jeg var bange hver dag, for rigtig mange ting. Mine skolekammerater, fremmede på gaden, voksne der talte til mig og generelt nye ting, hvor jeg kunne risikere at ”falde igennem” og fejle, hver dag var forbundet med ny angst, for der var ingen voksne, der så mig eller lyttede.

Ingen opdagede, hvordan jeg havde det, og for mig var dette liv helt normalt, for jeg havde jo aldrig prøvet andet, derfor faldt det mig aldrig ind, at mit liv kunne være anderledes.

Som voksen styrede angsten stadig en stor del af mit liv, den handlede blot om andre ting. Jeg har haft generel angst, dødsangst, panikangst, hypokondri, jeg har levet en stor del af mit liv med en følelse af selv -had og -lede, jeg har haft en depression, jeg har haft anoreksi samt overspisning og en overgang gik jeg med selvmordstanker, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg ellers skulle stoppe alt det, der gjorde så ondt inden i mig! Jeg vidste godt, at jeg havde brug for hjælp!

Der er stadig visse dele af angsten, der kan påvirke mit liv den dag i dag. Men i min terapi hos Vivian, har jeg lært, at jeg er noget værd, jeg tror på mig selv, og jeg har lært at elske – og det er helt nyt for mig – både mig selv, men jeg kan også føle, at jeg er klar til at elske andre nu!

Hos Vivian har jeg kunnet taget fat i min angst og arbejde med den, det har til tider været meget hårdt og grænseoverskridende, men det var mig selv, der overskred grænsen og ingen andre, fordi det var nødvendigt for at nå hertil i dag.

I dag er jeg forhåbningsfuld for fremtiden, jeg tror på at det gode liv også er til for mig, jeg kan uden at blinke sige, at jeg er blevet repareret inden i, jeg er hel nu – og klar til at indtage verden og alt det, jeg ikke har prøvet endnu pga. angst og manglende selvværd.

Efter at jeg er helet indeni, har jeg fået øjenene op for alle de ting, jeg kan gøre, hvis jeg vil, og det vil jeg. Jeg vil ud og rejse, som jeg hidtil ikke har gjort pga. min klaustrofobi og panikangst, jeg vil ha’ en mand, som jeg elsker og omvendt, nu hvor jeg har lært at elske. Jeg vil ha’ børn. Jeg vil læse videre og muligvis blive selvstændig, selvom det virker skræmmende, men jeg ved, jeg kan!

Det er bare nogle af de ting, der skal til, for at give mig livskvalitet, og den går jeg aldrig på kompromis med igen!

Jeg er virkelig glad for at gå hos Vivian og har gjort det fast i 1 1/2 år. Jeg gør arbejdet, men Vivian stiller spørgsmålene og giver mig teknikerne, hun rummer mig og udfordrer mig og jeg føler mig tryg i terapien. Hun er dygtig, faglig og kompetent som terapeut. Hun guider mig på den rejse, det har været at finde mig selv!

KVINDE, 36 ÅR - URO OMKRING FREMTIDEN
Jeg kontaktede June, fordi jeg havde en indre uro omkring mine tanker og planer for fremtiden. Jeg følte egentlig ikke, at der var noget stort problem i mit liv, der skulle løses her og nu. – Men mere en tvivl omkring at tage beslutninger om fremtiden, som jeg ikke følte jeg kunne overskue konsekvenserne af, og så at finde svar på spørgsmålet: ”hvad vil JEG?”. June hjalp mig med at få sat ord og orden på mine følelser. Hun hjalp mig finde frem til hvad mine ønsker er og troen på at jeg har ressourcerne til at føre mine drømme ud i livet.
KVINDE, 25 ÅR - EN NY BEGYNDELSE
En ny begyndelse. Al begyndelse er svær, men at ændre sin måde at tænke på og opfatte verden på, var – i hvertfald for mig – en for stor en mundfuld til, at jeg selv kunne overkomme det. Jeg følte at tiden bare gik og gik, uden mig. Jeg følte mig håbløs. Jeg kunne ikke se morgendagen i øjnene uden en altoverskyggende angst for hvad som ventede forude.

Udadtil var jeg umiddelbart en velfungerende ung kvinde, men indeni følte jeg mig som en lille pige, som stod og ventede på, at nogen blot ville lægge mærke til hende og bare holde af hende – for dén hun var. For når livet ikke helt er, som man ville ønske det, kan man have brug for en hjælpende hånd. Og det er der absolut ingen skam i. Derfor tog jeg kontakt til Vivian for ca. 4 måneder siden.

Gennem samtalerne hos Vivian – og ved at udføre de opgaver hun har stillet mig imellem samtalerne, har jeg fået bearbejdet en stor del af min barndom og ikke mindst indset, at det ikke kan lade sig gøre at ændre fortiden – hvor meget jeg end ville ønske det. Uden Vivian, stod jeg ikke hér i dag – fuld af håb.

Fuld af troen på, at der er en i morgen, som er bedre end alt hvad der har været. At der forude venter mig en fremtid, som er noget helt nyt. Det kan godt virke skræmmende, men med alt hvad Vivian har givet mig af støtte, udfordringer, kompentencer og øvelser – og ikke mindst håbet – véd jeg, at jeg kan komme igennem hvad-som-helst.

MAND, 23 ÅR - DEPRESSION
Igen rigtig mange tak for din hjælp – da jeg henvendte mig hos June, var jeg et dystert sted i mit liv. Jeg blev 6 måneder forinden diagnosticeret med en depression, og havde gået mindst lige så længe og vidst at noget var helt galt. I løbet af min depressions periode havde pådraget mig et misbrug af hash, og var nødsaget til at melde mig syg fra mit studie, simpelthen fordi jeg ikke kunne overskue de mindste ting. Jeg havde mistet kontrollen over mit eget liv og var ude af stand til at finde den rette vej, på egen hånd. Jeg havde allerede været i et forløb hos en psykolog i omkring 3 måneder. Men dette forløb hjalp mig ikke, og gjorde intet ved min personlige udvikling. Så der var bestemt problemer da jeg henvendte mig hos June. Særligt en følelse af håbløshed, at denne negative udvikling ikke kunne ændres. Men det kunne den godt… Jeg sidder og skriver dette 3-4 måneder efter vores første samtale, og det er først nu det bliver tydeligt for mig hvor meget der egentlig er sket i denne periode. Jeg kan med stolthed sige at jeg har stoppet mit hashmisbrug, hvilket jeg ikke havde forudset for 6 måneder siden. Jeg er begyndt på mit studie igen, og jeg er fuldstændig over min depression som ellers har fyldt hele mit liv i snart et år og vigtigst af alt har jeg fået lyst til livet igen. Jeg har mildest talt været begejstret over mit forløb hos June, særligt taget mit tidligere forløb i betragtning. Det der har gjort forløbet så fantastisk har været Junes væsen og hendes måde at sætte tingene i perspektiv. Særligt har hendes fokus på personlig udvikling været livsændrende, man kommer ikke “bare” for at snakke om følelser, men der er konstant fokus på at forbedre sig selv. Hun præsentere forskellige redskaber og metoder til at komme videre i livet, som man så arbejder med imellem møder. Mit forløb hos June har bogstaveligtalt ændret mit liv, og jeg kan ikke takke hende nok, for det hun har gjort for mig. Jeg vil klart anbefale June hvis man går og har nogle problemer som virker håbløse – jeg er sikker på hun kan gøre noget godt for dig. Tak June.
KVINDE, 34 ÅR - FRYGTEN FOR AT HANDLE
Jeg ville ikke være i live i dag, ikke rigtigt i live, hvis ikke jeg havde kendt June. Nok har jeg overlevet meget, men jeg begyndte ikke at leve, før jeg lærte, at jeg kunne hos June. Der lærte jeg at tage ansvar for mig selv, trodse min altovervældende frygt og handle – sige nej, sige op, sige ja. June er til at stole på, og hun er indsigtsfuld og skarp. Hun gennemskuede mine bortforklaringer og illusioner, hun respekterede mine tanker og følelser og hjalp mig med at finde nye og mere hensigtsmæssige måder at være mig på. Uanset om problemet var stort eller småt, om det var stress, eller indviklede forhold, så hjalp hun mig. Det var hårdt til tider, men det var det værd, og jeg kunne ikke have gjort det uden June.
KVINDE, 45 ÅR - SELVACCEPT

Jeg har tidligere haft den opfattelse, at jeg selv skulle håndtere mine problemer, og tanken om at skulle gå i en egentlig terapi, virkede skræmmende og fremmed for mig. Da jeg på et tidspunkt i mit liv, endnu engang måtte konstatere at de samme issues og problemer dukkede op, og jeg fysisk kunne mærke hvordan de tærede på min krop, tog jeg en hurtig beslutning. Jeg fandt Go Mentor på nettet, fandt en terapeut der tiltalte mig og bookede en tid. Alt sammen i løbet af fem minutter. Jeg var temmelig nervøs ved første session. Selv om det var trygt og professionelt, var det uvant for mig at åbne op og få kontakt med dybereliggende følelser i tosomhed. Gradvist blev det nemmere, og den bedste følelse var ofte når jeg gik hjem fra en session, fordi jeg følte mig så meget mere i kontakt med mig selv og måske forvirret, men bestemt også afklaret. Det er et stykke arbejde at gå i terapi, og det meste af det skal man selv klare. Der hvor terapeuten gør en forskel, er i den måde der spørges ind til. Det kan blive vældig uddybende, men i sidste ende, enormt givende, da det er her alle svarerne og aha oplevelserne gemmer sig. Kort sagt, er det krævende men trygt, skræmmende men forløsende og ekstremt helende når puslespillet falder på plads.

KVINDE, 44 ÅR - BEARBEJDE EN OPSIGELSE

Ja det startede jo med snak om fyring og om at komme videre. Det udviklede sig jo så til snak om selvværd, selvtillid. Senere om traumatiske hændelser, min brors misbrug, min datter og opvækst. Det var svært at komme første gang, men det blev hurtigt lettere og senere noget jeg så frem til, da jeg kunne mærke at det hjalp. Både at få lov at græde og fortælle uden at skulle passe på hvad man sagde. Jeg oplevede at der var en god kemi. Jeg syntes, at det er et hyggeligt lokale og tonen uhøjtidelig. Udfordringerne er ikke forsvundet, men jeg har fået nogle værktøjer samt en forståelse for hvorfor jeg reagere som jeg gør.

KVINDE, 24 ÅR - SOCIAL ANGST
Jeg led af social angst, hvilket resulterede i at jeg droppede ud af fire uddannelser fordi min angst tog fuldstændig over, hver gang jeg blev placeret i en gruppe eller skulle til at høre til et sted… Den styrede hele min hverdag, så jeg kunne ikke deltage til familiefester eller svare min tlf. hvis jeg ikke vidste hvem ringede… 
Jeg skal indrømme at jeg gik ind til forløbet med et kritisk syn på det at gå i terapi, jeg mente at jeg kunne klare alting selv, men måtte indse at min angst blot blev værre og værre… Jeg havde mange aha-oplevelser under mine samtaler med Vivian, og selv om jeg engang imellem følte at hun var helt galt på den, så endte jeg altid med at gå fra sessionerne med en ny forståelse for mig selv og det der er sket for mig. Vivian formår at aflæse mig og afkode mig, selv når jeg ikke er klar over at jeg rent faktisk gør noget. Hun skaber overblik over situationen og arbejder på den måde i dybden med årsagen… Hun får forklaret tingene, på et niveau så alle kan følge med og giver på den måde en forståelse for, hvad det er der rent teknisk sker oppe i mit hoved. 
Vivian gav mig rigtig mange gode metoder til at håndtere min angst og hun fik åbnet mine øjne for, de “fejl” jeg lavede, så jeg nu kan arbejde pro-aktivt med mig selv… 
Jeg går nu på min drømmeuddannelse og angsten styre ikke længere min hverdag… Når den endelig popper op, så har jeg nu redskaber til at håndtere den og undgå at den overtager… Jeg deltog igår til en familiefest og formåede at komme igennem uden at angsten styrede mig!
Jeg er idag ovenud lykkelig over at jeg gik igang med et forløb hos Vivian, det har ændret hele min hverdag og mig..  Jeg kan fungere nu, og jeg har meget mere velvære og livskvalitet end jeg havde inden mit forløb hos Vivian!

Stresscoaching

KVINDE
Jeg synes det var rigtig godt at der var så mange konkrete opgaver og hjælpemidler til forløbet. Jeg kom jo med en masse vaner, som har været svære selv at få lavet om. Hvor skal man starte og hvor skal man slutte? Det er svært især hvis man er stresset. Det var også godt at blive “holdt op” på disse opgaver og hjælpemidler, for at man rent faktisk får gjort en indsats for at få lavet om på tingene og få en forandring.

Bøgerne Stress- ikke stress samt 7 gode vaner, støttede rigtig fint op om hver session og det du forklarede til dagens opgaver. Det med begreberne Proaktiv og reaktiv kendte jeg jo godt men det var en øjenåbner i denne sammenhæng, i det jeg kunne se mange af mine mønstre lige pludseligt og hvor de nok stammer fra….! Jeg kan rigtig godt lide din meget kompetente, behagelige og alligevel skarpe måde at komme frem til sagens kerne på. Det har fungeret rigtig godt for mig.

Som nævnt er jeg meget tilfreds, og føler mig væsentligt mere afstresset end før, så det har virket 🙂

MAND
At komme til den erkendelse at jeg var stressramt var svært, og at træffe beslutningen om at jeg havde brug for hjælp var endnu sværere. Det var der dog absolut ingen grund til, for der er hjælp at hente – rigtig god hjæp.

Efter at være stressramt for anden gang besluttede jeg mig for at få hjælp til at få styr på tingene, og valget faldt på Vivian. Set i bakspejlet en rigtig god beslutning. Jeg måtte erkende at jeg ikke selv kunne se lyset for enden af tunnellen, men her var coach forløbet det helt rigtige. Først og fremmest handler det jo om at komme “igennem og ud på den anden side”, men også at blive i stand til fremadrettet at tage kontrol, og undgå at blive ramt igen. Her var forløbet for mig den helt rigtige løsning.

En god blanding af let anvendelige værktøjer, dels til at komme ovenpå igen, men også værktøjer jeg anvender nu, efter at jeg er kommer ovenpå. Med Vivian som coach, byder forløbet på en række “udfordringer” som meget fokuserer på, fatholdelse af egne værdier og fokuseren på egne interesser (som et frirum måske), og i det hele taget arbejdes der meget med personligt fokus og et eller andet sted også struktur og diciplin som et vigtigt værktøj. Det var lige det jeg havde brug for. Jeg synes jeg er kommet ud på den anden side med en masse gode værktøjer som jeg dagligt bruger, som en naturlig del af min hverdag, både på arbejde og i min fritid.

Jeg har fået ro på. En vigtigt del har været at forsøge at kigge lidt længere ud i fremtiden, og sætte mål for fremtiden. Det synes jeg er blevet et rigtigt godt fyrtårn i hverdagen, og jeg er blevet meget mere bevidst om hvad jeg vil med mit liv, men også bedre til at accepter at ikke alt er som man vil have det skal være. Der er kameler der skal sluges, men det klares med et “pyt”. Som udgangspunkt kan det selvfølgelig være lidt grænseoverskridende at gå ind til et vidt fremmed menneske og dele meget personlige ting, men som jeg ser det er det måske i virkeligheden en af forløbets allerstørste styrker – der er ingen forudinfattede meninger, og jeg blev på ingen måde pakket ind, hvad familie og venner nok har en tendens til.

Hos Vivian var det lige ud af posen og jeg blev holdt op på hvert et ord, hvilket var vigtigt. Fastholdelse har for mig været et af de vigtigste værktøjer, og det har givet mig ro på hverdage, bragt mig sikKert i havn på den anden side. Jeg synes jeg kigger ind i en god fremtid, og det betyder ikke nødvendigvis at min tilværelse er radikalt ændret, men måske bare at jeg i højere grad er bevidst om hvilken sti jeg vælger, og ikke mindst at der er mig selv der lægger ruten.

KVINDE
November 2012. Presset helt ud i krogen i et nyt job, som jeg havde måtte sige op af samme grund.

Lagt ned af stress for anden gang på et år. Og helt klar over, at noget måtte jeg gøre. Noget jeg ikke gjorde første gang – nemlig at gå i stresscoach forløb. Og heldigvis havde Vivian plads og tid med det samme.

Det er det bedste jeg har gjort for mig selv – og jeg kan kun anbefale Vivians rolige, pædagogiske tilgang til stresstomme hjerner.

Vivian er en dygtig og professionel stresscoach. Hun løste opgaven til fulde med et utroligt engagement, målrettethed og med rigtigt gode resultater, nemlig en tom stressdagbog og et overblik jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har oplevet.

Hun er en stærk coach funderet i psykoterapien, som man kan regne med fra start til slut. Hun holder tråd i opgaver og løsningsmodeller og tager gerne et kort smut omkring den psykologiske årsag til stress og blokering.

Jeg kan derfor klart anbefale hende til enhver, som er fastlåst i stress af en hvilken som helst årsag.

MAND
Jeg blev for alvor ramt at stress i begyndelsen af marts i år. Jeg var kørt forbi alle faresignalerne og endte med 2 akutte hospitalsindlæggelser med mistanke om blodprop i hjertet. Det var det heldigvis ikke, men det var en alvorlig omgang stress. Jeg blev sygemeldt og fik psykologbistand via mit job. Det hjalp mig dog ikke ud af min stresssituation. Heldigvis fandt jeg Vivian fik aftalt et stress coaching forløb – det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv – og mine omgivelser.

Jeg havde utrolig svært ved at sove – og havde haft det i LANG tid – hver dag var en prøvelse med hovedpine, hjertebanken og uoplagthed. Jeg var overbevist om, at jeg aldrig ville komme til at få en god nattesøvn igen. Ved vores formøde erklærede Vivian, at hun nok skulle få mig til at sove godt igen – det var jeg noget skeptisk omkring, men det var et forsøg værd.
Jeg kan sige, at Vivian holder ord!!! 3 dage efter vort første møde, sov jeg hele natten og har gjort det siden. Mit forløb er lige afsluttet og jeg er totalt afstresset og sover som en sten hver nat.

Vivian er en meget dygtig og professionel coach. Hun ved lige hvad der skal til for at give en stresset hjerne fred og ro. Vivian gav mig nogle simple og overskuelige værktøjer til at slappe af og da den akutte stress var væk, fik jeg værktøjer til at undgå at blive stresset fremover. Jeg har lært at sige “pyt” og at bede andre om hjælp, når jeg har svært ved at nå tingene selv.

Vivian har hjulpet mig med at få det gode liv tilbage og jeg vil give hende mine bedste anbefalinger.
Tusinde tak for hjælpen Vivian.

KVINDE, 32 år

Jeg blev i 2014 ramt af stress, og begyndte hurtigt at gå til almindelig psykolog, og fik også hjælp til at “tømme” baggagen i rygsækken fra tidligere år i mit liv. Men da symptomerne så kom tilbage igen her i 2017 måtte der andre redskaber i brug… Jeg tilmeldte mig et stressfoløb hos Vivian Lund Hansen, og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og mit liv… Jeg fik redskaber til at takle hverdagen når stressen meldte sig, stillet spørgsmål på andre måder og fik samtidig øjnene op for hvilke værdier og ting her i livet der gør mig glad og tilfreds… svære beslutninger blev lidt nemmere, og generelt følte jeg mig påklædt til enhver ny tænkelig situation… Jeg har stadig gavn af det jeg lærte, og tænker ofte på samtalerne jeg har haft og er bare glad for livet på en anden måde… 😉 Jeg ved nu jeg godt kan… !! Det kan varmt anbefales, hyggelig og trygge lokaler, og som sagt en ny måde at få hjælp til at forstå og tolke sit liv på… Jeg kommer der gerne når jeg lige mangler inspiration til opgaver eller problemløsninger… 😉

KVINDE, 36 år

Efter at være blevet ramt af stress i aug 2015, troede jeg i starten, at det sagtens var noget jeg selv kunne komme ud af igen. Men eftersom min situtation blev forværret og jeg også begyndte at lide af social angst- tog jeg en beslutning om at få hjælp. Hvilket senere viste sig, at være en altafgørende beslutning for mig. Uden hjælp fra Vivian, var jeg aldrig kommet så hurtigt ud på den anden side igen. Jeg startede hos Vivian i slutningen af nov – og kunne allerede i januar erklære mig stressfri! Vivian er en utrolig dygtig, empatisk og ikke mindst beroligende og professionel stresscoach. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

KVINDE/GYMNASIEELEV, 18 år

Jeg har aldrig kunne lige at søge hjælp. Jeg har altid ment, at jeg ikke behøvede hjælp, men kunne klare mig selv. Men netop denne tankegang – at jeg kunne alt selv, nå alt og gøre alt lige godt samtidigt – nedslidte mig. Til sidst gik det fra at være ambitiøs til at være stresset. Jeg havde opbygget høje forventninger til mig selv. Jeg formodede, at mine medmennesker også havde disse forventninger til mig, men uden reelt at vide det. Hver gang at jeg ikke formåede at leve op til disse forventninger, eller ikke præsterede som jeg plejede, følte jeg, at jeg skuffede alt og alle. Jeg kunne sagtens samle mig selv op hver gang, men jeg kunne ikke selv finde vejen til at undgå disse nedture. Jeg søgte derfor hjælp, netop fordi jeg indså, at jeg ikke kendte vejen ud af stressen. Jeg vendte udtrykket "at få hjælp" til "at lære". Jeg tog til Vivian og fik åbnet op for det, som forårsagede nedturerne for at kunne forstå mine følelser og reaktioner. Jeg fik indsigt og indså baggrunden for mine tanker og handlinger. Ved at blive bevidst om baggrunden for dem, kunne jeg i samarbejde med Vivian skabe en vej og et tankemønster, hvoraf jeg ikke bare kunne komme hurtigt oven på igen efter at have ramt bunden; men jeg forstod og lærte hvad, der senere hen vil forårsage stress og angst hos mig. Jeg blev bevidst om mine følelser og mit indre, som gjorde, at jeg nemmere kunne navigere efter dem i stedet for at skubbe dem væk. Ved at tage afstand til dem og grave dem dybt ned, vill de stadig befinde sig i mig. Men ved at hive dem op, acceptere dem og tage hånd om dem, kunne jeg frigøre dem og mig selv. Vivian har med sin tålmodighed, tryghed og evne hjulpet mig til at finde min vej ud af stress. Jeg glædede mig hver gang til at komme hos Vivian for at blive klogere på mig selv og blive endnu stærkere, som det menneske jeg er.

Terapeut i Holbæk

Erhvervsreferencer

 
 
 
Odsherred Kommune
 
Metroselskabet
 
Metroselskabet
 
 

Børn- og ungeindsatsen

 

Jobcenteret

 
Coop
 
Post Danmark
 
Post Danmark