Klientudtalelser

Her er et udpluk af de klientudtalelser, som jeg har fået lov til at dele med jer.

Klientudtalelserne kan være en stor hjælp for dem, der overvejer at booke en samtale.
Det er ofte sådan en udtalelse der gør, at en ny klient beslutter sig for at kontakte mig.

Mange gange hører jeg fra nye klienter, der har været herinde og læse, at; ”Jeg læste en
klientudtalelse, og kunne genkende min egen situation”, og ”Jeg fik et håb – der er noget at gøre, for at få det bedre”.

Så af hjertet tak til alle jer ”gamle” klienter, der deler jeres oplevelser, om at gå i terapi, coaching og stresscoaching hos mig. Tak fordi I fortæller om jeres udfordringer og udbyttet af forløbet. Det er meget meget værdsat.

Læs og lad dig inspirere – har du spørgsmål, så kontakt mig. Jeg vil gøre mig umage for, at du føler dig tryg og afklaret omkring, at booke en samtale hos mig.

MAND, 34 ÅR - DEPRESSION
Af hjertet tak for hjælpen! Da jeg startede hos dig, havde jeg længe vidst, at der var noget galt, men jeg troede, at det var mig, der var mærkelig og bare skulle tage mig sammen – nu ville jeg ønske, at jeg var kommet noget før. Jeg kan huske, at da jeg startede spurgte du mig blandt andet om, hvad der gjorde mig glad, og om jeg havde en holdning til mine følelser – jeg syntes det var mærkelige spørgsmål og tænkte ’Åh nej, det her bliver alt for langhåret og roden rundt i følelser til mig’. Jeg er glad for, at jeg valgte at fortsætte, for det blev ikke som jeg tænkte – det har ikke på noget tidspunkt været ’langhåret’, tvært imod har du været meget seriøs (til tider kontant, når jeg har haft brug for det) og jeg er glad for, at vi også har kunnet grine, særligt i perioder, hvor jeg synes, det har været lidt hårdt. Nu står det mig lysende klart, hvorfor jeg synes, at netop de to spørgsmål var åndssvage – jeg var deprimeret og det ’måtte’ jeg ikke være. Da jeg startede, troede jeg, at jeg skulle have redskaber til, at tage mig sammen (det tror jeg også, at jeg sagde til dig), men det jeg har fået er noget helt andet. Jeg har fundet ud af, hvad der gør mig glad, hvad der giver mening i mit liv, og hvad jeg vil bruge det til, så nu har jeg slet ikke brug for, ’at tage mig sammen’. Tak for det June – jeg kommer igen, hvis jeg får behov for det.
KVINDE, 45 ÅR - SELVVÆRD

Jeg kunne ikke stå ved mig selv, jeg gjorde mere for andre end for mig selv, jeg kunne ikke sige fra, jeg var udbrændt og ked af det. Jeg havde ondt indeni og havde lyst til at sove fra det hele!!! June lærte mig, at jeg selv havde indflydelse. Jeg har lært, at jeg sætter retningen i mit eget liv. June sagde en gang ”Klientnavn du har bestemmer-skoene på i dit liv – du vælger om de skal gå til højre eller venstre, og du kommer til at tage konsekvensen af det” Den gang blev jeg lidt skræmt, for det var et af mine problemer, at jeg var bange for, at tage konsekvensen af ’forkerte’ valg. Nu føler jeg mig godt rustet til at træffe valg og tage konsekvensen af dem, og jeg bliver bedre og bedre til det. Jeg fandt ud af undervejs, at det netop var frygten for at træffe forkerte valg, der fik mig til at forholde mig passivt og ikke gøre noget for min egen skyld. Og ja jeg har prøvet at træffe dårlige valg, men nej jeg er ikke død af det 😉 Jeg er ikke udbrændt mere og jeg har lyst til at stå op hver dag. Jeg vil anbefale alle, der går med noget der trækker deres livskvalitet ned, at kontakte June. Hun er et menneske, der vil dig det bedste, sådan følte jeg gennem hele processen (også når det var svært ?).

KVINDE, 29 ÅR - SELVVÆRD OG ANDRES FORVENTNINGER
Årsagen til at jeg kontaktede June var, at jeg ikke helt kunne komme til at bestemme i mit eget liv. Jeg havde konstant en indre stemme, der fortalte mig hvad jeg burde gøre, hvad der var det rigtige at gøre. Det stressede mig og gjorde mig ked af det, for jeg følte ikke at jeg kunne leve op til det. Jeg var meget opmærksom på hvad andre tænkte om det jeg gjorde og ikke gjorde, og jeg havde en enorm brug for andres anerkendelse og tilkendegivelse af, at jeg var god nok. Særligt var jeg meget styret af hvad min mor og far synes, og var meget bange for ikke at leve op det deres forventninger. Sammen med June fandt jeg ud af, at jeg ikke havde tillid til mine egne evner til at træffe kloge valg. Jeg fandt ud af, at alt hvad folk sagde opfattede jeg som kritik og afvisninger, og derfor havde jeg også svært ved at knytte mig til folk og stole på dem. Nu har jeg lært at se tingene på en anden måde, og kan se at det folk siger ofte bare er fordi de gerne vil hjælpe mig, og jeg har lært at stole på mig selv og mine beslutninger. Jeg har fundet ud af, at jo mere jeg stoler på mig selv jo mere kommer jeg også til at stole på andre, og deres meninger er ikke så altoverskyggende mere. Jeg er blevet meget gladere, og meget mere tilfreds med mit liv, for nu er det mig der bestemmer i mit liv, og jeg gør det i højere grad ud fra hvad jeg har lyst til og ikke ud fra hvad jeg tror andre forventer.
KVINDE, 36 ÅR - URO OMKRING FREMTIDEN
Jeg kontaktede June, fordi jeg havde en indre uro omkring mine tanker og planer for fremtiden. Jeg følte egentlig ikke, at der var noget stort problem i mit liv, der skulle løses her og nu. – Men mere en tvivl omkring at tage beslutninger om fremtiden, som jeg ikke følte jeg kunne overskue konsekvenserne af, og så at finde svar på spørgsmålet: ”hvad vil JEG?”. June hjalp mig med at få sat ord og orden på mine følelser. Hun hjalp mig finde frem til hvad mine ønsker er og troen på at jeg har ressourcerne til at føre mine drømme ud i livet.
MAND, 23 ÅR - DEPRESSION
Igen rigtig mange tak for din hjælp – da jeg henvendte mig hos June, var jeg et dystert sted i mit liv. Jeg blev 6 måneder forinden diagnosticeret med en depression, og havde gået mindst lige så længe og vidst at noget var helt galt. I løbet af min depressions periode havde pådraget mig et misbrug af hash, og var nødsaget til at melde mig syg fra mit studie, simpelthen fordi jeg ikke kunne overskue de mindste ting. Jeg havde mistet kontrollen over mit eget liv og var ude af stand til at finde den rette vej, på egen hånd. Jeg havde allerede været i et forløb hos en psykolog i omkring 3 måneder. Men dette forløb hjalp mig ikke, og gjorde intet ved min personlige udvikling. Så der var bestemt problemer da jeg henvendte mig hos June. Særligt en følelse af håbløshed, at denne negative udvikling ikke kunne ændres. Men det kunne den godt… Jeg sidder og skriver dette 3-4 måneder efter vores første samtale, og det er først nu det bliver tydeligt for mig hvor meget der egentlig er sket i denne periode. Jeg kan med stolthed sige at jeg har stoppet mit hashmisbrug, hvilket jeg ikke havde forudset for 6 måneder siden. Jeg er begyndt på mit studie igen, og jeg er fuldstændig over min depression som ellers har fyldt hele mit liv i snart et år og vigtigst af alt har jeg fået lyst til livet igen. Jeg har mildest talt været begejstret over mit forløb hos June, særligt taget mit tidligere forløb i betragtning. Det der har gjort forløbet så fantastisk har været Junes væsen og hendes måde at sætte tingene i perspektiv. Særligt har hendes fokus på personlig udvikling været livsændrende, man kommer ikke “bare” for at snakke om følelser, men der er konstant fokus på at forbedre sig selv. Hun præsentere forskellige redskaber og metoder til at komme videre i livet, som man så arbejder med imellem møder. Mit forløb hos June har bogstaveligtalt ændret mit liv, og jeg kan ikke takke hende nok, for det hun har gjort for mig. Jeg vil klart anbefale June hvis man går og har nogle problemer som virker håbløse – jeg er sikker på hun kan gøre noget godt for dig. Tak June.
KVINDE, 34 ÅR - FRYGTEN FOR AT HANDLE
Jeg ville ikke være i live i dag, ikke rigtigt i live, hvis ikke jeg havde kendt June. Nok har jeg overlevet meget, men jeg begyndte ikke at leve, før jeg lærte, at jeg kunne hos June. Der lærte jeg at tage ansvar for mig selv, trodse min altovervældende frygt og handle – sige nej, sige op, sige ja. June er til at stole på, og hun er indsigtsfuld og skarp. Hun gennemskuede mine bortforklaringer og illusioner, hun respekterede mine tanker og følelser og hjalp mig med at finde nye og mere hensigtsmæssige måder at være mig på. Uanset om problemet var stort eller småt, om det var stress, eller indviklede forhold, så hjalp hun mig. Det var hårdt til tider, men det var det værd, og jeg kunne ikke have gjort det uden June.
KVINDE, 44 ÅR - BEARBEJDE EN OPSIGELSE

Ja det startede jo med snak om fyring og om at komme videre. Det udviklede sig jo så til snak om selvværd, selvtillid. Senere om traumatiske hændelser, min brors misbrug, min datter og opvækst. Det var svært at komme første gang, men det blev hurtigt lettere og senere noget jeg så frem til, da jeg kunne mærke at det hjalp. Både at få lov at græde og fortælle uden at skulle passe på hvad man sagde. Jeg oplevede at der var en god kemi. Jeg syntes, at det er et hyggeligt lokale og tonen uhøjtidelig. Udfordringerne er ikke forsvundet, men jeg har fået nogle værktøjer samt en forståelse for hvorfor jeg reagere som jeg gør.

KVINDE, 22 ÅR

Jeg startede i terapi hos June for snart tre år siden. Jeg kunne ikke ret meget, jeg var stresset, deprimeret og angst i sådan en grad, at jeg ikke kunne møde op på mit gymnasium. Inden, jeg startede hos June, havde jeg både gået hos en psykolog og hos en psykiater, men ingen af delene hjalp mig tilstrækkeligt. Hos June er jeg både blevet set og rummet, skubbet til og udfordret. Junes terapi har været det vigtigste holdepunkt for mig midt i alt det mørke og er en stor del af årsagen til, at jeg stadig findes, og at jeg har det bedre. 

KVINDE, 58 ÅR

Jeg kan på det varmeste anbefale at vælge June som din terapeut. Hun er kompetent og empatisk. Jeg har gået hos hende i over 1 år . Jeg er en kvinde på 58 år der har arbejdet mig ud af et destruktivt forhold som varede 12 år og havde brug for en kompetent person i mit hjørne . Jeg havde mange velmenende venner og kollegaer som mente hint og dit. Det blev det ikke nemmere af. Min tidligere mand havde mange narcissistiske træk og selv om jeg er en klog og veluddannet kvinde ender det næsten med , at jeg bliver sat ud på et spor hvor jeg ikke kan kende mig selv og lever med et alarmberedskab der er vældig højt og ubehageligt . June har hjulpet mig til at se mig og mine kvaliteter, gravet lidt i min historie og jeg arbejder nu på at genvinde tillid til livet med hvad det indebærer. June får dig til at tænke og måske du får opgaver du kan arbejde videre med .Hun er god til at holde dig fast også når der gør ondt.

Studerende og mor

June er god til at lytte, og er god til at tale med. Hun har givet mig en styrke, og har vist mig vejen til at være glad for livet.

Kvinde, 56 år

June har hjulpet mig med sin viden omkring hvordan vi tænker og hvordan det påvirker vores følelser, da jeg var begyndt at blive trist over nogle livsomstændigheder. Som jeg afslutningsvis sagde: der burde være undervisning i skolerne om dette, så vi alle var bedre udrustet til at håndtere tilværelsens udfordringer. Tak til June for hjælpen.

Kvinde, 59 år

Udfordres du af livet .. har du svært ved at finde en vej som gør dig tilfreds? 

Da kan jeg på det varmeste anbefale dig at kontakte June for sparring og hjælp til at komme videre med ny indsigt. 

Du skaber sammen med hende mulighed for at ændre på de ting, som ikke fungerer optimalt for dig. 

Vi har alle gavn af at blive spejlet af kloge mennesker , hvis vi ønsker at udvikle os og tage ansvar for vores egen trivsel. 

June er varm, professionel , klog og indlevende. 

Jeg fik tillid til hende meget hurtigt.  Jeg har profiteret stort allerede …af indtil videre bare to sessioner. 

Jeg oplever det ” helt ufarligt” at åbne mig for June, da hun modtager det jeg rummer med den allerstørste respekt. 

Det er vidunderligt forløsende at samarbejde med June.. for det handler præcis om samarbejde. 

Mine varmeste anbefalinger til June. 

Og hermed en opfordring til at ” springe ud i det”, hvis du ” tumler med forskelligt.

Kvinde, 52 år

Jeg kan klart anbefale June Werenfeldt. Jeg har i løbet af sidste år været hos flere forskellige terapeuter, både en psykolog og en parterapeut, og mit forløb hos June har helt klart været det, der har været mest brugbart for mig. Hun er meget konkret i sin tilgang til problemerne, og kommer med nogle klare løsningsmodeller og billeder som jeg virkelig kan bruge til noget. Det har været en stor hjælp. Jeg føler at jeg har udviklet mig meget i synet på mig selv og mine egne handlingsmønstre.

Kvinde, 47 år

Jeg opsøgte June, fordi jeg havde svært ved at forstå og rumme mine følelser, og jeg oplevede flere gange, at jeg fik ødelagt nogle gode relationer. Jeg kunne sjældent finde ro og hvile i mig selv men var meget optaget af at være der for andre. Jeg fandt ud af, at jeg mødte andre med en forventning om, at de ikke rigtigt kunne lide mig. June har hjulpet mig med at forstå baggrunden for mine tanker og følelser, og hun har støttet mig i at finde mig selv. Hun har lært mig at leve i nuet og nyde livet hver dag. Jeg har fået åbnet for en ny dimension af nærhed, jeg ikke kendte til – herunder følelsen af kærlighed til mig selv. Det har været en ret vild rejse, og jeg oplever og nyder hver dag, hvordan det har givet mig mere nærvær, sindsro og større samhørighed med min familie, venner og bekendte. Jeg oplevede fra første session, at June er mega dygtig, hun har en lang række praktiske og brugbare værktøjer og er fuld af gode, konkrete fif til at tackle både store og små udfordringer. Jeg har været tryg hele vejen med Junes anerkendende og omsorgsfulde måde at lytte og stille spørgsmål til det, der er svært.

Kvinde, 26 år

Det har været et fantastisk forløb hos dig, og det har givet mig så meget føler jeg selv, så du skal have kæmpe tak for de råd og vejledninger du har givet mig gennem hele forløbet. Det går så godt at jeg begynder at søge arbejde, fordi jeg føler at jeg kan styrer det og er kommet dertil hvor det er ved at være tid til at prøve det.

Kvinde, 58 år

June har hjulpet mig med sin viden omkring hvordan vi tænker og hvordan det påvirker vores følelser, da jeg var begyndt at blive trist over nogle livsomstændigheder. Som jeg afslutningsvis sagde: der burde være undervisning i skolerne om dette, så vi alle var bedre udrustet til at håndtere tilværelsens udfordringer. Tak til June for hjælpen 😊

Psykoterapeut Holbæk

Erhvervsreferencer

 
 
Metroselskabet

Børn- og ungeindsatsen

 

Jobcenteret

 
Coop
Coop
Odsherred Kommune
 
Coop
Post Danmark
 
Post Danmark
Coop
Coop
Metroselskabet
Coop