Psykoterapeut i Holbæk

Psykoterapeut i HolbækLeder du efter en psykoterapeut i Holbæk? COPE består blandt andet af to psykoterapeuter og coaches, der tilbyder terapi og coaching. Vi holder til i hjertet af Holbæk i Smedelundsgade.

Uanset din livssituation kan terapi og coaching være rigtig givende, eksempelvis hvis du føler dig stresset, mangler retning i dit liv, er deprimeret eller ked af det, har problemer i parforholdet eller noget helt andet. Vi har mange års erfaring som psykoterapeuter, coaches og master stresscoaches, og vores klienter oplever stor effekt af vores hjælp. For nogle gange har man blot brug for hjælp til at få de rette værktøjer til at få løst en konkret tilstand som stress, angst eller depression, eller brug for hjælp til at se livet og ens udfordringer, tanker og følelser fra et nyt perspektiv. Hvis du leder efter en god psykoterapeut i Holbæk vil vi opfordre dig til, at vurdere om du har kemi med vedkommende. En god kemi er nemlig essentiel for gode samtaler, hvor man skal åbne op for de ting der er svære.

Psykolog i Holbæk

Er du i tvivl om du har brug for en psykolog eller psykoterapeut fra Holbæk? Det kan vi godt forstå, da mange danskere ikke helt kender forskel på de to professioner. Kort fortalt er psykolog end beskyttet titel der kræver en bestemt form for uddannelse, hvorimod psykoterapeut ikke er en beskyttet titel, hvilket medfører at der er større forskel på terapeuterne – ikke kun i Holbæk, men også i resten af Danmark. Vores psykoterapeuter har mange uddannelser bag os og er altså højt kvalificerede og erfarne. Udover uddannelse er en forskel på psykolog og psykoterapeut ofte den behandling man som klient får. I COPE tilbyder vi fra vores klinik i Holbæk samtaleterapi der kombinerer psykoterapi og coaching. Psykoterapi er nemlig rigtig godt til at forstå tanker, følelser og fortid, hvorimod coaching er meget løsningsorienteret og fokuseret på nutid og fremtid. Det er en ideel kombination med det bedste fra begge verdener som du ikke altid får hos en psykolog. Flere af vores klienter der starter forløb hos os har inden da gået hos en psykolog. Det vigtigste for dem har været den rette kemi og et godt forløb, der hjælper dem til bedring eller helt at blive fri af det de kæmper med.

Parterapi i Holbæk

Udover psykoterapi og coaching tilbyder vi også parterapi her i Holbæk. June Werenfeldt er uddannet parterapeut med mange års erfaring. Parterapi kan både foregå i klassisk forstand hvor begge parter deltager, eller som 1:1-samtaler hvor man får hjælp til at arbejde på sit parforhold.

 

Læs mere om

Gratis forsamtale

 15-20 minutter

Samtalerne kan foregå på følgende måder

Personligt fremmøde

i klinikken i Holbæk

Online-samtale

tilbydes også telefonisk

Personligt fremmøde er at foretrække. Er fremmøde ikke muligt, er et alternativ som online/telefonisk samtale langt bedre, end ikke at gøre noget. Det kan også være en kombination af fremmøde og online/telefoniske samtaler. Vores erfaring viser, at der er rigtig gode resultater ved begge muligheder, og specielt stresscoaching egner sig godt til online/telefoniske samtaler.

Kurser, events og workshops

Se også vores udvalg. Måske vi har et i kalenderen som er relevant for dig.
Se kurser, events og workshops