Om at være klient…

Nye klienter der kontakter os, fortæller ofte at de føler sig svage, og at det er en falliterklæring at skulle bede om hjælp. Intet kunne være mere forkert! Ved et endt forløb hos COPE ved klienterne, at de er stærke, og de fleste siger tilmed; ”Jeg ville ønske jeg havde gjort det for længe siden”.

Dem der søger hjælp er de modige, de seje og dem med viljestyrke.

Det er dem der vil blive deres problemer kvit, og lære at håndtere livet, uagtet hvad det byder dem. Det er de modige, seje og viljestærke – fordi de forholder sig til virkeligheden. Det er ikke et svaghedstegn at bede om hjælp, når egne evner og kompetencer ikke længere rækker. Det er ansvarligt og et tegn på styrke. De virkelig stærke mennesker, er dem der tager sig af deres svagheder. At gøre noget man er nervøs eller bange for – det skaber mod.

“Jeg har haft mange bekymringer, men kun de færreste blev til noget”

Ordsproget giver mening når det kommer til terapi og coaching. Ligesom et flertal kommer og synes de er svage, så er de også overraskende enige om, efter et par gange i klient stolen, at det slet ikke er så slemt som de først frygtede. Nogle tilføjer endda – “Bare jeg gjort det for længe siden”. COPE kan garantere en overlevelsesprocent på 100, og at bekymringerne om at gå i terapi med stor sandsynlighed vil blive gjort til skamme. Klienter kommer igen og igen, fordi det de lærer hos os, virker i praksis!

Om at være klient