Kurser, events og workshops

Vi udbyder løbende kurser, events og workshops indenfor forskellige emner. Nedenfor ser du det aktuelle udvalg.

Informationsmøde

Vi afholder løbende informationsmøder, hvor vi slår dørene op til en hyggelig aften, med lidt drikke og snacks, til det der normalt er et lukket rum for terapeuten og klienten.

Vi vil fortælle lidt om hvordan det er at gå i et forløb hos os, samt undervise i nogle grundlæggende strukturer, som vil give dig en bedre selvforståelse, og et indblik i det at gå i terapi og coaching.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål, også anonymt, om emner du kunne tænke dig at blive klogere på.

Er du interesseret i at deltage i et informationsmøde, er du velkommen til at kontakte os for en dato for næste møde.

Det kan du gøre på mail: kontakt@COPEsad.dk, eller telefonisk: 50519133.

Alle er velkommen, tag gerne veninder og venner m.m. med!

Tal ordentligt, far og mor!

Et spændende kursus, om at tænke og tale på en måde, som giver dit barn selvværd og selvtillid.

Har du tænkt over hvordan du møder dit barn?

”Du er træt”, ”Du er så hysterisk”, eller ”Nej, du ved godt du ikke må!”

Børn bliver ofte misforstået. Selvom vi som forældre er gode til at se og lytte på vores børn, og ofte gætter rigtigt når de ”taler” til os – må vi lære at forstå, at vi ikke ved hvad der sker i dem. Der er stor forskel på at “gætte rigtigt”, og at “vide”.

At blive misforstået, og få fortalt man er noget andet end det man er, skaber stor frustration. Ved at spørge undersøgende, som fx; ”Du gnider dine øjne, er du træt?”, ”Det er længe siden du har spist, jeg tror du er sulten”, eller ”Sådan som du græder nu, tror jeg du har brug for lidt hjælp til at falde til ro” – kan vi stadig gætte forkert, men tilgangen er dog en helt anden, end den konkluderende.

Vi ved reelt ikke ved hvad der sker i vores børn, men møder vi dem med respekt og åbenhed, får vi børn der føler sig mødt, og derved bliver rolige og mindre frustrerede. De får tillid til forældrene, sig selv og den store verden omkring dem.