For virksomheder

Dine medarbejdere er virksomhedens vigtigste aktiv. Dog kan der være situationer hvor en eller flere medarbejdere er særligt udfordret med eksempelvis stress, angst eller depression. Denne tilstand går ud over produktiviteten, lønsomheden og ikke mindst den enkelte medarbejders livskvalitet og selvværd. I COPE hjælper vi også virksomheder og deres medarbejdere med at komme på rette fode igen, så de kan komme tilbage til trivsel og arbejdsevne.

Når medarbejdere får stress

Stress kan ramme os alle, selv de mest robuste medarbejdere – hvis bare omstændighederne er til det

Stress er en af de hyppigste årsager til fravær fra arbejdspladsen og kan resultere i langvarigt sygefravær. Det går udover livskvaliteten og selvværdet hos den enkelte medarbejder og ikke mindst koster det penge på bundlinjen for virksomheden. Stress kan både opstå som et resultat af langvarig overbelastning på arbejdspladsen (kaldet arbejdsrelateret stress), som en del af en eller flere situationer i privaten eller som en kombination af arbejds- og privatlivsrelateret stress.

Når stresstilstanden opstår er der en hormonel ubalance i kroppen, som påvirker os både fysisk og psykisk. Det kan have store konsekvenser for hvordan vi fungerer på arbejdspladsen og privat.
En stresset medarbejder ændrer ofte personlighed og kan være svær at genkende for kollegaer, venner og familien. Det kan også være svært at genkende sig selv, som stresset!

Et af stress signalerne er manglende selverkendelse. Stress sker ofte ubevidst, og den stressede medarbejder er derfor måske slet ikke klar over at være stresset – eller vil ikke indrømme det. Her er det vigtigt at andre træder til med hjælp. Når man som leder i en virksomhed, oplever en person være stresset, bør man sætte ind for at hjælpe den stressramte.

Jo før hjælpen når frem, jo kortere tid tager det at komme på fode igen – og et evt. sammenbrud kan undgås.
Stresscoaching kan både gives ved en sygemelding og meget stress, eller som ren forebyggelse. Læs mere om stress her.

 

Hjælp din medarbejder med stresscoaching

Med et stresscoachingforløb hos COPE lærer din medarbejder at forstå og håndtere stress ved hjælp af konkrete værktøjer.

Et stresscoachingforløb for medarbejdere koster 5.700 kr. ekskl. moms og består af 7 samtaler fordelt over ca. 2 1/2 måned. Samtalerne består af undervisning i stress, læring af konkrete værktøjer til håndtering og forebyggelse af stress.

Medarbejder med stress

Samtalerne kan foregå på følgende måder

Personligt fremmøde

i klinikken i Holbæk

Online-samtale

tilbydes også telefonisk

Personligt fremmøde er at foretrække. Er fremmøde ikke muligt, er et alternativ som online/telefonisk samtale langt bedre, end ikke at gøre noget. Det kan også være en kombination af fremmøde og online/telefoniske samtaler. Vores erfaring viser, at der er rigtig gode resultater ved begge muligheder, og specielt stresscoaching egner sig godt til online/telefoniske samtaler.

Kurser, events og workshops

Se også vores udvalg. Måske vi har et i kalenderen som er relevant for dig.
Se kurser og events