SelvværdKan det betale sig at investere tid og penge i sig selv, og det forbandede selvværd – eller mangel på samme?
Er DU det værd, og er DET det værd?

Vi lader en klient som er på den anden side af den beslutning, svare på spørgsmålet.

Et ydmygt tak for at vi må dele ud af denne smukke historie.
Måske sidder der nogen derude og følger med, som har brug for at læse disse ærlige ord og tanker.

“Det forbandede selvværd..

Jeg har egentlig altid været ret sikker på, at jeg faktisk dur til noget. Jeg har i hvert fald altid gerne villet tro på det. I dag ved jeg at jeg er god til rigtig meget! Mit job, mit fag og det arbejde jeg laver. Det fylder mig med en kæmpe selvtillid! Det er jeg sgu pisse god til! Jeg har også altid vidst at jeg var god til at være stærk. Så fuck dig kære jantelov. Se selv, jeg er fandme god til alt muligt. Jeg er også god til at være der for andre, jeg er rummelig, forstående og empatisk. Jeg er en god søster og en god ven.  Jeg har bare ikke altid været særlig god ved mig selv! Tankevækkende ikke? Vi er mange, der er frygtelige gode til, at gøre noget godt for andre og til at sige JA, når andre har brug for os. Det føles jo så godt at hjælpe. Især dem man holder af. Jeg har bare aldrig været god til at sige ja til mig selv. Det er her det forbandede selvværd kommer ind..

Jeg fandt ud af, at jeg faktisk ikke holdte særlig meget af mig selv.. Aha, så er det sgu nok derfor at det var svært at sige ja til mig selv… Jeg fik heldigvis hevet mig selv hen til den her fantastiske dame, en terapeut. Jeg troede sgu ikke rigtigt, at det kunne gøre noget for mig, men jeg ville gerne give det en chance. Vi startede sammen på en lidt længere rejse. En rejse igennem mit liv, baghistorien skulle lige på plads. Hun fik hurtigt sved på panden, da jeg startede med antallef mine søskende 😂😅😉

Da jeg havde allermest travlt med terapien og i øvrigt også havde tusind andre jern i ilden, væltede hele læsset sgu. Det føltes som om alt muligt omkring mig smuldrede. Der var drømme knust og mennesker jeg elskede gik i stykker. Lige der, var jeg ret glad for, at jeg havde den her fantastiske terapeutdame. Min bank var mindre glad 😂😆

Det er i virkeligheden slet ikke vigtigt hvad der er skete. Historien handler om de valg jeg tog. Jeg lærte utroligt mange ting om hvem jeg er og hvilke drømme jeg har. Vigtigst af alt, lærte jeg at holde af mig selv  Jeg lærte, at jeg ikke skulle sige ja hver gang, men også NEJ! Tænk, at et nej kan føles så godt… Jeg lærte også at sige fra og stille krav. Jeg lærte at arbejde med det der fandens selvværd. Jeg lærte også at jeg har værdi! Jeg lærte at det er helt acceptabelt, at jeg er den jeg er. Minder mig i øvrigt om en krummesang 😂 Men nok om det.

Jeg er stadig i gang med den her rejse og kampen mod det fandens selvværd. Jeg bliver hver dag bedre til, at tro på mig selv.. 1,5 år i terapi lyder pebret. Jeg vil ikke lyve, det er dyrt! 😂 Jeg har dog aldrig nogensinde gjort noget så godt, som at investere en hel pose penge i mig selv  Selve rejsen vil nok fortsætte hele livet. Det er vigtigt at blive ved med, at huske sig selv på at man er værdifuld. Jeg har både gode og dårlige dage, men jeg har det så meget bedre end før. Det er helt uden tvivl. Jeg lærte at stole på min intuition og tro på mig selv.

Nogen ville måske mene at denne tekst er alt for personlig til at dele med alle.. Det må de selv om. Måske kan den give mening for en eller anden at læse, måske er der også en anden, der bliver træt af det der forbandede selvværd. Så vid, at du også er helt lige som DU skal være, du er værdifuld!  Du skal nok finde den rigtige rejse for dig. Din rejse er måske ikke terapi, men husk på at du er nød til at investere i dig selv